Marken 2022

Geïnteresseerd om koninginnen te laten bevruchten in Marken ?De Stichting Buckfast Marken publiceerde zopas zijn teeltverslag 2021 met daarin ook de aankondiging van de stamboom van de darrenvolken 2022. Dit teeltverslag vindt u op hun website :https://www.buckfast.nl/…/Teeltverslag-Marken-2021….

Met Buckfast Vlaanderen gaan we er naartoe in de twee doorgangen. De verantwoordelijken van het bevruchtingsstation raden aan de kastjes dit jaar per 2 samen te binden in plaats van per 4. Dat zou het bevruchtingspercentage ten goede moeten komen.Het huurgeld per kastje bedraagt 20 euro. De vervoerskosten 3 euro per kastje. Samen dus 23 euro per kastje. Wens je mee te gaan met Buckfast Vlaanderen, schrijf je dan zo snel mogelijk – en alleszins voor 8 februari 2022 – in via dezelink :

1e doorgang 28 Mei 2022: https://buckfast-vlaanderen.be/…/bevruchtingseenheid…/

2e doorgang 11 juni 2022: https://buckfast-vlaanderen.be/…/bevruchtingseenheid…/Voor alle vragen kunt u terecht op ons mailadres : teelt@buckfast-vlaanderen.beDe website van het bevruchtingsstation te Marken : https://www.buckfast.nl/